Lid Worden

Lid Worden

Wanneer u lid wilt worden, of een indruk wilt opdoen van de schietsport en onze vereniging vragen wij u om eerst een afspraak te maken via het lid-worden-formulier onderaan deze pagina. Meestal wordt er dan afgesproken op een donderdagavond rond 20:15.

Op de afgesproken kennismakingsavond zal een van de bestuursleden u vertellen wat de sport inhoudt en welke wettelijke voorwaarden gelden om aan deze sport te kunnen deelnemen. Bijvoorbeeld het kunnen overhandigen van een ” Verklaring Omtrent Gedrag ” ook wel VOG genoemd.

Uw eigen verwachtingen en vragen worden natuurlijk ook besproken en beantwoord. Het benodigde ” papierwerk ” wordt toegelicht en uitgelegd tijdens dit gesprek zodat het inschrijven bij onze vereniging soepeltjes verloopt.

Dit alles onder het genot van een gratis kopje koffie.

Dit kennismakingsgesprek hebben wij met iedereen wie lid wil worden van onze vereniging. Ook schietsport beoefenaars wie reeds lid zijn bij een andere vereniging zijn welkom.

Het is gerieflijk sporten bij ons omdat wij een constante temperatuur hebben van rond de 21 graden celcius. Onze banen zitten namelijk precies onder het 25 meter zwembad basin.

Wij hebben vier KNSA gecertificeerde trainers wie u op een ontspannen en professionele wijze uitleg geven over de werking en het hanteren van de te gebruiken verenigings sportwapens.

Vergeet niet om bij uw bezoek uw legitimatie mee te nemen anders mogen wij u geen toegang tot de vereniging verlenen…Tot ziens !

 

Als u een afspraak wilt maken om langs te komen, vul het formulier hieronder in, dan nemen wij contact met u op. Heeft u een andere vraag, dan kunt u deze kwijt in ons algemene contact-formulier.